Fabrieksleegverkoop in onze showroom!

Vanaf deze week hebben wij een fabrieksleegverkoop in onze showroom. Kom kijken naar ons aanbod in 250 verschillende soorten vloeren! Wat kunt u verwachten van deze leegverkoop gaan we u in deze blog vertellen.

De goedkoopste van Nederland

Bebo is de goedkoopste vloerengroothandel van Nederland! Maar waarom is dit nou eigenlijk? Wij produceren al onze producten zelf. Dit betekent dat er geen tussenhandel tussen een leverancier zit en we onze vloeren voor een voordelige prijs kunnen aanbieden voor de particulier! Ook kleuren, zagen en roken wij al onze vloeren zelf. Hierdoor kunnen we onze vloeren behandelen voor een hele schappelijke prijs en garanderen we ook de beste kwaliteit!

 

Aanbod vloeren in de Fabrieksleegverkoop

Bent u er nog niet helemaal uit wat voor soort vloer het precies moet gaan worden? Dat is geen probleem! Onze leegverkoop bevatten allerlei soorten vloeren naar uw wens. Zie hier ons aanbod tijdens de leegverkoop:

  • PVC
  • Houten vloeren
  • Laminaat
  • (Wand) Tegels
  • Plinten
  • Ondervloeren

Bekijk hier alvast ons hele aanbod in vloeren om inspiratie op te doen! Onze verkopers in de winkel adviseren u ook graag over de best passende keuze.

 

Fabrieksleegverkoop prijzen

De fabrieksleegverkoop brengt zeker mooie prijzen met zich mee! Bij Bebo slaagt u voor een lage prijs met een hoge kwaliteit vloer. Wij bieden PVC vloeren aan vanaf 2,98 pm2. Houten vloeren hebben wij vanaf 7,98 pm2. Daarnaast verkopen wij laminaat vloeren voor maar liefst 0,48 pm2! Kom langs en maak snel gebruik van deze prijzen! OP = OP.

 

Gratis eten en drinken

Moet u een eindje rijden naar de showroom? Dat maken we graag een stuk makkelijker voor u. In onze winkel staat gratis eten en drinken voor u klaar! Dit bevat onder andere koffie en thee, broodjes knakworst, soep, en nog veel meer.

De kids kunt u ook gerust meenemen! In onze showroom hebben wij een ballenbak staan en er is snoep genoeg voor iedereen. Daarnaast kan uw hond ook gewoon meekomen naar de fabriekshal! We hebben altijd een frisse bak water klaarstaan voor elke viervoeter. In de omgeving is ook genoeg ruimte om uw hond uit te laten.

 

Contact

Tijdens de fabrieksleegverkoop kunt u dus gebruik maken van enorm lage vierkante meter prijzen! Twijfel niet en neem contact met ons op. Tot snel!