Houten vloer onderhouden

Een houten vloer is prachtig, maar is deze ook makkelijk schoon te maken? In combinatie met onze vloeren onderhoud set is het onderhouden van de vloer een fluitje van een cent geworden. Een ongelukje zit in een klein hoekje en zelfs daar is aan gedacht!

Onze onderhoud set bestaat uit:

  • Wax & Clean
  • Onderhoudsolie blank of wit
  • Viltlap 2meter (voor onder meubels)
  • Viltdoppen 30st (voor onder stoelpoten)

Met onze onderhoud set bent u helemaal voorzien van alle gemakken om uw vloer mooi te houden en te kunnen reinigen.

Hoe maakt u een houten vloer weer schoon?

Heeft u een houten vloer in uw huis en wilt u deze weer schoonmaken? Dat kan! Wij hebben een speciale onderhoud set voor onze houten vloeren. Het is belangrijk om allereerst uw vloer goed stof en zandvrij te maken dit kunt u het beste doen met een stofzuiger. Maak daarna een sopje met onze wax en clean vloer reiniger. Deze maakt uw vloer schoon, maar laat een dun laagje. Dit laagje voedt en beschermt uw vloer! Zorg ervoor dat u de houten vloer niet te nat dweilt. Dit is namelijk niet goed voor uw vloer.

 

Hoe krijgt u een houten vloer weer mooi?

Uw houten vloer kan echt jarenlang meegaan. Mits u natuurlijk goed voor uw vloer zorgt! Af en toe dweilen met onze wax en clean is dan ook voldoende om uw vloer goed te onderhouden. Wilt u nou iets extra’s doen voor uw vloer, heeft de vloer toch door slijtage of een ongelukje een lelijk krasje gekregen? Dan heeft u geluk! Want onze onderhoud set heeft ook een onderhoudsolie in het wit of blank. Deze kunt u lichtjes inwrijven op de lelijke plek met een schone doek en na een aantal minuutjes kunt u deze goed uitboenen met een schone droge doek. Uw vloer is nu weer als nieuw!

 

Krijgt u vlekken nog wel uit uw houten vloer?

Oei, er is water op uw houten vloer gemorst. En dit heeft niemand opgemerkt. Nu zitten er lelijke witte kringen op uw houten vloer. Gelukkig is daar een oplossing voor! U kunt deze plek ook behandelen met de onderhoudsolie! Van deze onderhoudsolie brengt u een klein beetje op een schone droge doek en wrijft u goed over de lelijke witte kringen. Zorg ervoor dat het hout een beetje warm wordt door het wrijven. Zo neemt het hout de olie goed op en verdwijnen de witte kringen als sneeuw voor de zon!

 

Contact

Bent u benieuwd geworden naar onze onderhoud set? Kom dan eens gezellig langs in onze showroom. Onze collega’s vertellen u graag alles over onze vloeren en de onderhoud set!