Contact

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij hieronder voor je de meest gestelde vragen samen gesteld. Kom je er niet uit, of twijfel je? Schroom niet en neem gerust contact met onze klantenservice op, onze medewerkers staan je graag te woord!

Contacteer ons!

Bedrijfsgegevens

Laminaatweg 10
7671 BE Vriezenveen

info@lamelparket.com
0546 – 72 93 26

Wij houden deze week onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop op:
Maandag 5 Juni van 8.30 - 16.30 uur
Dinsdag 6 Juni van 8.30 - 16.30 uur
Woensdag 7 Juni van 8.30 - 21.00 uur [EXTRA KOOPAVOND!]
Donderdag 8 Juni van 8.30 - 16.30 uur
Vrijdag 9 Juni van 8.30 - 16.30 uur
Zaterdag 10 Juni van 7.30 - 14.00 uur
Wij hebben dan al laminaat vanaf 0,48 pm²
PVC vloeren vanaf 1,98 pm²
En houten vloeren vanaf 7,98 pm²

Contactformulier

  Bel mij terug!


   Klantenservice | Contact & informatie

   Wij zijn Lamelparket

   Lamelparket is een van de grootste leveranciers van Europa. Wij hebben connecties met de grootste leveranciers van laminaat door heel Europa. Wij hebben gigantische opslaglocaties in heel Nederland die elke dag opnieuw aanvoer krijgen. Vanwege onze gigantische hoeveelheden kunnen wij zulke lage prijzen hanteren.

   Ons assortiment is afgestemd op de nieuwste trends, modernste en de meest innovatieve producten die op het moment te verkrijgen zijn. Op alle producten van ons geven we een ruime fabrieksgarantie tot wel 35 jaar na dato van aankoop. Wij verkopen alleen de allerhoogste kwaliteit, wij zijn overtuigd van de productkwaliteit, alleen daarom kunnen wij onze producten voorzien van een exorbitant lange garantietermijn. Al onze producten worden dubbel gecontroleerd op kwaliteit en compleetheid voordat ze ons magazijn verlaten. Dit resulteert in superieure kwaliteit wat we in eigen hand hebben. Onze focus ligt op het welzijn van de klant. We doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. Wij geven graag advies op maat omtrent de kleur, ondervloer of totaal andere zaken. Mocht u echt een speciale kleur, type of laminaatvloer zoeken kunnen wij altijd binnen onze connecties kijken of we aan uw vraag voldoen. Tenslotte is de klant koning, daar zetten wij ons maximaal voor in.


    Laminaatweg 10
    7671 BE Vriezenveen

    Iedere bestelling op Lamelparket wordt met zorg voor je klaar gemaakt vanuit ons eigen magazijn. Vanuit ons magazijn wordt de bestelling zorgvuldig bij elkaar gepakt en wordt de bestelling compleet gemaakt. Voordat de bestelling het magazijn verlaat wordt eerst de bestelling in zijn geheel gecontroleerd op compleetheid waarnaar er een kwaliteitscontrole plaats vindt. Doordat wij elke bestelling zorgvuldig bij elkaar pakken en controleren op beschadigingen kunnen wij er voor zorgen dat er zo duurzaam mogelijk word omgegaan met de producten die wij leveren. Door ons snelle logistieke magazijn worden de producten snel bij je thuis geleverd en wordt een vloer kopen nog sneller en eenvoudiger gemaakt.

    Wij bij Lamelparket vinden de natuur uitermate belangrijk. Wij hebben tenslotte maar één aarde. We doen er alles aan om duurzame producten te leveren die verantwoord gemaakt zijn. Al onze producten zijn voorzien van tenminste een FSC keurmerk. Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council®) verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Het FSC keurmerk is wereldwijd het bekendste keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Al onze producten komen uit verantwoorde bossen en worden uitvoerig getest op allerlei milieunormen. Samen werken we aan beter leefbare aarde en een toekomst voor onze overgroot kinderen!

    Vooraad

    Alle laminaat vloeren op Lamelparket zijn voorradig indien anders aangegeven. Wanneer er verder niks vermeld staat bij de desbetreffende laminaatvloer dan wordt deze gewoon de eerst volgende werkdag bij je aangeboden!

    Door de regel heen hebben wij al onze getoonde laminaatvloeren vast in het assortiment. Wanneer een product bijna op is, of niet meer terugkomt vermelden wij dat altijd tijdig. Normaal gesproken zijn de meeste producten bij ons in de toekomst opnieuw bestelbaar. Wij hebben gigantische voorraden en invloeden bij de belangrijkste laminaatleveranciers door heel Europa. Dit is de kracht van Lamelparket!

    Bezorgen & afhalen

    Wil je de bestelling liever komen afhalen? Ook dit is mogelijk, in overleg. Bel, chat of mail ons om te vragen naar de mogelijkheden.

    Wanneer de bestelling voor 13:00 is geplaatst wordt de vloer de eerst volgende werkdag aangeboden.

    Wil je jouw bestelling annuleren terwijl deze al onderweg is? Dan hanteren we annuleringskosten van € 50,-.

    Op doordeweekse werkdagen, maandag t/m vrijdag kunnen wij de bestelling leveren.

    De bestelling wordt geleverd tot aan de deur op de begane grond, in een gesealde pallet met eventueel daarbovenop de resterende randartikelen. Alles is vochtdicht afgesloten en de pakken zijn geseald.

    Garantie

    Garantie

    Mocht een product niet naar behoren functioneren of is er wat mis gegaan tijdens de levering, contacteer ons dan zo snel mogelijk. Wij gaan direct voor je aan het werk. Wettelijk gezien bent je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

    Klachten

    Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lamelparket.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

    Wij geven alleen fabrieksgarantie op vloeren die op onze eigen ondervloeren gelegd zijn, mits de ondergrond ook vlak is. We kunnen helaas geen garantie geven op alternatieve ondervloeren die niet van ons zelf komen. Er is grote kans dat deze ondervloer niet vocht dicht is, instabiel is of te veel veert. Twijfel je over de keuze voor de juiste ondervloer? Neem gerust contact met ons op!

    Laminaat kan absoluut niet over vloerbedekking heen worden gelegd. Vloerbedekking is nooit helemaal vlak, wanneer laminaat over vloerbedekking heen wordt gelegd en er daarna over heen wordt gelopen dan bestaat de kans dat de groeven van het laminaat kan gaan knappen. Daarnaast gaat er altijd van alles in de vloerbedekking zitten, denk hierbij geur of huisstofmijt. Wanneer laminaat over vloerbedekking wordt gelegd ga je de vloerbedekking helemaal afsluiten. Dit kan resulteren in een hele onaangename lucht. Indien je er toch voor kiest om laminaat over vloerbedekking te leggen vervalt de volledige fabrieksgarantie!

    Fabrieksgarantie van laminaat indiceert de verwachte levensduur van de laminaatvloer. De fabrieksgarantie wordt gegeven op het verslijten van de toplaag, onder normale omstandigheden. De klasse aanduiding geeft aan wat de sterkte van het laminaat is en onder welke omstandigheden het kan worden blootgesteld. Hoe hoger de slijtklasse, des te langer de levensduur en de garantietermijn. Garantie wordt gegeven op fabricagefouten, exorbitante kleurverschillen en beschadigingen. Deze dienen voor aanvang van het leggen geconstateerd zijn. Indien er sprake is van een fabricagefout wordt dit eerst met de fabrikant kort gesloten.

    Er wordt geen garantie gegeven op bollingen en spleten in de vloer (loslaten van de verbindingen), wanneer dit zelf gelegd is. Je bent zelf verantwoordelijk voor een egale basisvloer en degelijke ondervloer die stabiliteit geeft met geen oneffenheden. Daarnaast moet de klant zichzelf ervan overtuigen, dat het materiaal goed geklikt wordt.Daarnaast vallen krassen en butsen niet onder de fabrieksgarantie, dit betreft een gebruikersprobleem. De klant dient in aller tijde ervoor te zorgen dat meubelen en andere zware elementen worden voorzien van viltstukken, dit om krassen te voorkomen.

    Voor bureaustoelen en speelgoedplaatsen adviseren wij een extra bescherming in de vorm van een kleed of een andere bescherming. In aanvulling moet de stofzuiger ook goed afgesteld zijn. Schade door schoenen met steentjes eronder, puntbelasting door stoelen of naaldhakken valt helaas ook niet onder fabrieksgarantie.Er zal geen garantie verleend worden bij ondeugdelijk gebruik, of ondeugdelijk onderhoud van de vloer.

    Daarnaast valt teveel vochtgebruik wat kan resulteren in op bolling van de randen ook niet onder de fabrieksgarantie.Heb je vragen omtrent garantie of andere vragen, neem gerust contact met ons op!